Uusia ja vanhoja tarjouksia, emäntiä hemmotellaan edelleen =)

Lomat on minun osaltani ohi ja taas päästään tositoimiin. =)

Uusi kuvasto julkaistaan 15.8. ja aika ihania lyhtyjä on tulossa jouluakin silmällä pitäen. Myös lastenhuoneeseen soveltuvia tuotteita on jonkin verran ja kellot vaihtuvat kokonaan uuden tyylisiin. Kivaa!

Nyt, kun uusi kuvasto on ihan nurkan takana, on Perfect Home:lla todella paljon hyviä tarjouksia. Uudesta kuvastosta poistuu melko paljon tuotteita, joten kaikki ne ovat nyt tarjouksessa. Tämän lisäksi on perinteiset kuukausitarjoukset, joista minua itseäni aivan erityisesti ilahduttaa Victoria- sarjan tarjoukset.

Victoria-tarjouksiin lisään vielä oman mausteeni ja vanhaan tuttuun tyyliin tehdään taas niin, että mikäli tilaat Victoria-tarjoustuotteita kaksi settiä, saat kaikki lisäsetit puoleen hintaan normaalista hinnasta. Eli esim. tilaat kaksi settiä päivällislautasia tarjoushinnalla 34,-/setti, voit tilata vaikkapa lattemukit puoleen hintaan 18,45 ja aamiaiskulhot puoleen hintaan 14,25.

Emäntiä hellitään tässä kuussa myös. Jos pidät kutsut elokuun aikana, saat 50 euron lahjakortin omiin ostoihisi. Kurkkaapa siis kalenteriisi, olisiko esim. loppukuusta j0kin sopiva päivä, jolloin voisit ajatella pitäväsi kutsut. Uusi kuvastokin on tuolloin jo käytössä!

Eipä jaaritella enempää vaan laitetaan tarjoukset esille. Tilatahan voi esim. sähköpostilla (tiia.perfecthome@gmail.com) tai tekstarilla/soittaen puh. 044-7556547. Tilauksiin lisätään 2 e toimituskulut Hämeenlinnan alueella tai postimaksu 7 euroa, jos työllistämme Itellaa. Kivoja shoppailuhetkiä. =)

 

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi