Uusi tarjousjakso!

Vaikka maa olikin aamulla valkoinen, on vaan pakko uskoa, että kyllä se kevät tulee =).

Eilen oli Janakkalan Lions / Idat  järjestämä hyväntekeväisyysmuotinäytös kirjaston kahvila Poikkeuksessa. Oli kyllä kauniita asuja! Täytyy häpeäkseni tunnustaa, etten ole aiemmin paikallisessa Butik Ai-La:ssa asioinut mutta nyt yksi mekko jäi pahasti vaivaamaan mieltä… =). Samoin Laukkufriikin pari laukkua. Hmmm… =) Paikalle oli tullut tosi kivasti porukkaa ja mukavasti myös Perfect Home herätti kiinnostusta. Muutamat kutsut sovittiin alustavasti kesälle ja syksystäkin muutaman kanssa juteltiin. Tosi kivaa!

Tässä alkaa loppurypistykset ennen kesälomaa. Ajattelin huokaista tästäkin touhusta heinäkuun ajan ja palailla taas esittelyjen pariin elokuussa täynnä uutta tarmoa. Toki voi ja pitää tilata tuotteita jos jokin ihanuus silmään osuu tai tulee tarjoukseen, mutta kutsuja en ajatellut järjestää heinäkuussa. Ellei nyt jotain ihan poikkeavaa tapahdu… =D Kesälomaan on kuitenkin vielä pari kuukautta aikaa, joten vielä ei semmoisesta unelmoida vaan iloitaan taas uudesta tarjousjaksosta. Tässä tuotteet:

Ja tässä vielä viimeisiä varastopoistotuotteita:

Uusi kuvasto on tosiaan nyt parisen viikkoa ollut voimassa. Jos haluat itsellesi uuden kuvaston, laita kommenttikenttään viestiä tai pistä mailia tiia.perfecthome@gmail.com.

Kivaa viikkoa!

Terkuin Tiia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi