Poistuvien tuotteiden kesäale, Vit Liljan pakettiedut ja emännille porkkanaa =)

Moikka!

Syksyn kuvastosta, joka ilmestynee elokuun lopulla, poistuvat tuotteet on nyt paljastettu ja niistä onkin kasattu oiva läjä tarjouksia. Tuotteita onkin melko paljon, joten kannattaa katsoa, onko jokin niistä sellainen, mitä olet ”himoinnut”. Näitä tuotteita ei siis tilata enää lisää varastoon, joten jos jokin loppuu, niin lisää ei valitettavasti enää tule. Valtaosa tuotteista on jopa puoleen hintaan, eli mistään parin euron alennuksista ei tosiaan ole kyse =).

Vit Lilja -astiastosta on aikasta hyvät pakettitarjoukset nyt! Tosi kauniit pasta- /salaattilautaset, jotka käyvät kätevästi myös tarjoilulautasista, saa nyt hintaan 79,70 /8 kpl, kun normaalihinta olisi 113,80 / 8 kpl. Kahvikuppi- ja asettisetti on nyt vain 48,90 / 8 kpl normaalihinnan ollessa 69,80. Myös muista Vit Lilja-astioista on etuja!

Uhkasin tuossa aiemmin, että lomailen heinäkuun näistä Perfect Home-jutuista, mutta enhän minä malta millään kun on näin hyviä tarjouksia! Tämä tarjousjakso loppuu viikolla 31, siis sunnuntaina 3.8. ja ihan mieluusti otan kutsuja pidettäväksi 26.7. – 3.8.! Itseasiassa 26.7. lauantai ja 29.7. tiistai ovatkin jo varattuja, mutta muille päiville sopii vielä. Jos haluat pitää kesäiset sisustuskutsut, niin varaa aikasi nyt! Emännät saavat vielä ihan huiman lisäedun: Jos pidät kutsut viim. 3.8. saat minkä tahansa kesäkuvaston uutuustuotteen täysin maksutta. Voit siis valita seuraavasta valikoimasta oman maksuttoman tuotteesi: Cosy -torkkupeitto, Madrid kynttilänjalka, Aqua tai Sand -sarjan lasituotteet, Story-matto, Jardin -öljylyhty, Torino- kehykset ja naulakot, Lucente, Argento, Agra-tyynyt. (Tämä etu on vain kauttani varatuissa kutsuissa, eikä siis yleisesti kaikilla Perfect Home -edustajilla)

Tilauksia teen heinäkuussa 6.7., 20.7. ja 27.7. Tuotteiden saapumiseen menee n. 2-3 viikkoa johtuen pienestä loman pätkästäni, jolloin en ole vastaanottamassa lähetyksiä. Jos siis haluat tilata tuotteita, laita viestiä tai mailaa niin sovitaan tarkemmin!

Ja sitten niihin tarjouksiin:

Helteisempää heinäkuuta kaikille!

Terkuin Tiia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi