No nyt ne tarjoukset =)

Ei onnistunut ajastettu bloggaus, ei. =)

Tässä siis nämä ajankohtaiset tarjoukset. Uudesta kuvastosta poistuvia tuotteita on jo loppunut, joten jos jokin poistuvista kiinnostaa, kannattaa toimia nopeasti. Esim. pienempi Lyra-valopallo on jo loppunut =(.

Jos kaipaat todella kestävää, näyttävää, allergiavapaata ja tuuheaa joulukuusta, on Perfect Home:lla asiaan oiva ratkaisu. 215 cm korkea, aivan aidonnäköinen joulukuusi, jossa runsaasti valoja hintaan 699 euroa! Kuulostaa äkkiseltään hintavalta, mutta se selittyy melko helposti. Kuusella on 10 vuoden takuu, neulasia on todella runsaasti (vain kuusen keskiosa on perinteistä ”tekokuusihöttöä”, oksien neulaset ovat aivan kuin aidot), kuusen valot on kiinnitetty kuuseen siten, että vain pieni valopiste näkyy (ei siis törrötä oksasta) eikä kuusi varise. Se on helppo koota ja säilyttää kapeassa laatikossaan. Jos tuon 699,- jakaa takuuvuosille, on kuusella hintaa 69,90 /vuosi. Eli lähestulkoon sama kuin aidolla kuusella tai huomattavasti heikkolaatuisemmalla markettitekokuusella. ERIKOISETUNA JOULUKUUSEN OSTAJILLE 2 PAKETTIA OMAVALINTAISIA PERFECT HOME-JOULUKORISTEITA KAUPAN PÄÄLLE!

kuusi1 Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima Joulukoristevalikoima

Ja tässä siis ne tarjoukset:

tarjoukset marras tarjoukset marras2

Mukavia shoppailuhetkiä =)

Terkuin Tiia

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi