Adventtitarjouksia – ja tammikuussa superhyviä emännänetuja!!

Moikka!

Vuoden viimeisiä viikkoja viedään ja tällä viikolla teen myös vuoden viimeisen tilauksen. TÄMÄN VIIKON TILAUS EHTII VIELÄ PUKINKONTTIIN! =)

Nyt on aika kivasti tarjouksia, joista varmasti löytyy mummeille, kummeille, siskoille, veljille, opettajille yms juuri sopivat paketit. Tälle viikolle saatiin pari extratarjoustakin; punaiset LED-kynttilät ja Christmas-mukit lahjarasiassa. Noita led-kynttilöitä en voi lakata hehkuttamasta liikaa. Ne ovat aivan täysin aidonnäköisiä; usein kutsuilla kuulen kauhistuneita henkäyksiä kun nappaan kynttilän lyhdystä ja vieraat luulevat minun polttavan käteni! =) Lisäksi kynttilöissä on viiden tunnin ajastintoiminto ja led-polttimon ”paloaika” on jopa 80 000 tuntia. Yksillä kutsuilla kerran laskettiin, että jos polttaa kynttilää viisi tuntia päivässä viiden kuukauden ajan eli n. 750 h/vuosi niin erään asiakkaani sanoin: ”tuo kynttilähän kestää lopun ikää ja riittää vielä haudallekin” ☺☺ Todella paloturvallinen ja oivallinen lahja esim. iäkkäämmille ihmisille.

                                                                                               Punaiset kynttilät siis 60 e/4 kpl eli vain 15,- /kpl, normaalihinta on 24 e /kpl!

Kynttilä 12 cm

Kynttilä 12 cm

Christmas -mukit ovat hauska joululahjaidea. Mukit ovat konepesun kestäviä ja tulevat kauniissa lahjarasiassa. Kelpaa antaa sellaisenaan esim. opettajalle tai tarhantädille, ihan kenelle vain! ☺ Hinta tämän viikon ajan 17,90 (norm. 23,90)

Christmas-mukit 17,90 /2 kpl paketti (norm. 23,90)

Christmas-mukit 17,90 /2 kpl paketti (norm. 23,90)

Ja sitten ne loput adventtitarjoukset. Erityisesti Vit Liljan kerääjiä hemmotellaan, sillä tarjouksessa on ihana glögi- ja puurosetti!

adventti4 adventti3 adventti2 adventtitarjoukset

Vuoden viimeinen tilaus lähtee siis sunnuntaina. Ole yhteydessä, tuotteet tulevat vielä ennen joulua!

Ja jos mietit kutsujen pitämistä, niin tammikuu on oikein hyvä aika! Paljon tarjouksia ja emännille ihan älyttömän kiva lisäetu; voit valita yhden ihanista tuotteista todella edulliseen hintaan. Ota pian yhteyttä niin sovitaan sopiva kutsupäivä sinulle!

emännänedut tammi emännänedut tammi2

Terkuin Tiia (tiia.perfecthome@gmail.com)

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi