Uusi tarjousjakso käyntiin!

Moikka taas ja kivaa kevättä ;)!

Perfect Home jatkaa melkoisilla tarjouspommeilla ja nyt on julkaistu taas uudet edut seuraaviksi kolmeksi viikoksi. Paljon ihania ja suosittuja tuotteita… huohh!! 🙂

Mm. Victoria-astiasto on ollut asiakkaideni mielestä tosi ihana ja nytpä sitä saakin sitten hiukan edullisemmalla hinnalla täydennettyä. Taidan itse tilata nuo kulhot hintaan 27,20 (norm. 34,90). Olen jonkin sortin kulhofriikki, ja keittiöstä löytyykin jos jonkinnäköistä kulhoa ja vatia jo ennestään mutta noita minulla ei vielä ole. 😉 Tilaan myös Pascal-sarjan kakkuvadin, nyt kun sen saa yli kympin halvemmalla.

Lisäksi on useita lyhtyjä tosi edullisesti, esim.Eleonora lintulyhty, Lighthouse-lyhdyt ja Roma on alle puoleen hintaan. Hinkuamani Melbourne-lyhty lähtee 37,50 eurolla meille; sen normaalihinta on 112,40! Alennushinnat ovat siis oikeasti alennushintoja :D.

Maaliskuussa on vielä muutama ilta kutsuille vapaana, esim. viikolla 10 perjantai ja lauantai, viikolla 11 maanantai ja viikolla 12 tiistai, keskiviikko ja torstai. Olisikohan näissä sinulle sopiva päivä, jolloin pidettäisiin sisustuskutsuja? Muistathan, että vielä on tämä viikko aikaa varata kutsut keväälle ja lunastaa 50 euron lahjakortti!

Nyt niihin tarjouksiin. Klikkaa kuvaa niin saat auki isommassa koossa aukeavan kuvagallerian.

Siinäpä niitä. Teen tilauksen JOKA SUNNUNTAI, joten laita viestiä, jos tuotteet kiinnostavat tai herää kysymyksiä.  Käy klikkaamassa itsesi myös Facebook-tykkääjäksi osoitteessa Perfect Home / Tiia Rantanen.

Hehkeää helmikuun loppua!

Terkuin Tiia

Kommentoi



Kommentit

  1. 15.08 04.03.2014

    Hei! Olisin kiinostunut tekemään tilauksen onko mahdollista? Minuun saa yhteyden sähköpostin kautta. T. Anni

  2. 19.13 04.03.2014

    Moi Anni!

    Kiva että tykkäät!
    Laitoin sinulle maililla tilausohjeet. Toimitan tuotteet postitse, tällöin tilaukseen lisätään postikulut painon mukaan. Maksaa voi tililleni.

    Mukavia shoppaushetkiä!

    Terkuin Tiia

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi